Ирисовая бленда, SK34 Ирисовая Бленда за Дома за Лаборатория за Цех за Производството на
Новинка

Ирисовая бленда, SK34 Ирисовая Бленда за Дома за Лаборатория за Цех за Производството на

BGN 21.59

Налично

Той е изработен с високо качество на точна изработка, високо качество, дълъг живот, висока износоустойчивост и добра трайност.Осигурете на малки дупки с различен диаметър на оптичната система, за да отговарят на различни изисквания към пропусканию светлина.Компактен и практичен дизайн прави работата на диафрагмата е по-стабилна, лесна за тегло и лесен за работа.Диапазон на увеличаване и намаляване на вътрешната дупка е 1,5‑34 мм, което може да отговори на вашите нужди и да се адаптират към различни оптични уреди, камери и т.н. Материал е изработен от алуминиева сплав, която не е лесно ръжда, има добра твърдост, устойчивост на корозия и ниска плътност, силен и траен.Функция : 1. Осигурете на малки дупки на различни диаметри в оптичната система, за да отговарят на различни изисквания към светопропусканию.2. Компактен и практичен дизайн прави работата на диафрагмата е по-стабилна, лесна за тегло и лесен за работа.3. Той е изработен с високо качество на точна изработка, високо качество, дълъг живот, висока износоустойчивост и добра трайност.4. Редица увеличаване и намаляване на вътрешната дупка 1.5‑34mm, който може да отговори на вашите нуждите и да се адаптират към различни оптически аппаратурам, камерите, etc.5. Материалът е изработен от алуминиева сплав, която не е лек, за да заржаветь, има добра твърдост, устойчивост на корозия устойчивост, ниска плътност, надежден и издръжлив.Спецификация : Тип елемент : бленда блендата Материал : алуминий сплавцвет : Както е показано на изображениимодель : SK34 Outer Диаметър Размер : Approx.49mm / 1.93 in Inner Размер на отвора : Approx.1.5-34mm / 0.06-1.34 in Thickness : Approx.5.6 mm / 0.22 in Application : Оптични инструменти, като лазерни камера Пакет Списък : 1 x отвора на диафрагмата Забележка : 1. Моля, изчакайте 1-2 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Моля, обърнете внимание на остри ръбове остриета, обърнете внимание на сигурността при използването и не поставяйте ръцете си върху острието.

Основни характеристики

Item Type:
Iris Aperture
Material:
Aluminum Alloy
Color:
As shown in the picture
Model:
SK34
Outer Diameter Size:
Approx.49mm / 1.93in
Inner Hole Size:
Approx.1.5-34mm / 0.06-1.34in
Thickness:
Approx.5.6mm / 0.22in
Application:
Optical instruments such as lasering cameras
Package List:
1 x Iris Aperture :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please pay attention to the incisive edges of the blades, pay attention to safety when using, and do not put your hands on the blades. :

Може и да ви хареса