Mczxon Капсула Писане на Съобщение в Стъклени Бутилки, Сладко Усмихващо се Лице на Любовта Приятелство Писмо на Цвят Таблетки с Желание за Бутилки, Съобщение Хапчета ?
Новинка

Mczxon Капсула Писане на Съобщение в Стъклени Бутилки, Сладко Усмихващо се Лице на Любовта Приятелство Писмо на Цвят Таблетки

BGN 11.19

Налично

Размерът на отвора за хартия : 2,36 х 0,75 инча.Свойства на продукта : Материал : стъкло,пластмаса и хартия Цвят : многоцветен Всяка стъклена бутилка : 2,2 х 4,25 инча (150 ml) Продукт съдържа : ✔1 x стъклена бутилка за съхранение (150 мл) ✔100 x капсульные букви.❤️ПАКЕТ : Вие ще получите 100 бр любовни мини-капсульных писма, 1 стъклени бутилки за съхранение, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в писмата. ❤️Даде израз : Ние винаги стесняемся изразят своята любов и чувство за нашия възлюбен или приятели, и някои думи не могат да бъдат изречени от пряк начин.Това е послание в бутилка, ще стане добър инструмент за изразяване на любов и приятелство.Характеристики на продукта : 1. Размер : Всяка стъклена бутилка за съхранение : 2. ❤️Прекрасен подарък : Сладко и нестандартен любов хапчета съобщения дизайн, много стилен и креативен, чудесен подарък за близки приятели, съученици и роднини, романтични аксесоари за фестивала. ❤️Сладък дизайн emoji : Сладък дизайн emoji и ярки цветове ще ви накарат вашите приятели, са получили писмо, се чудя, и в същото време те ще обичам тези сладки капсули за хапчета.Всяка капсула : 0,87 х 0,35 инча. Чудесен подарък : Съобщение в бутылочной хартия-идеален подарък за близки приятели, съученици, семейство и роднини, или си любовници, като романтични аксесоари за фестивала. Сладък дизайн : Прекрасни мини-хапчета за съобщения, разработени с мини-смайликом, който изглежда прекрасно и много стилно е реалистично.

Основни характеристики

Може и да ви хареса