SUANPOT за Samsung Galaxy A12 с RFID Заключване Кожен Портфейл за носене на Притежателя на Кредитната Карта, Флип-Награда Калъф за вашия телефон, устойчив на удари Калъф за Жени, ?
Новинка

SUANPOT за Samsung Galaxy A12 с RFID Заключване Кожен Портфейл за носене на Притежателя на Кредитната Карта, Флип-Награда

BGN 14.39

Налично

[Калъф-чантата е предназначена само за Samsung Galaxy A12]- - - Ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на чантата, щракнете върху този, който е до наречена [Посетете магазин SUANPOT]. [Функция на салфетки кредитна карта анти-кражба]-Този кожен калъф-портфейл за Samsung Galaxy A12 е предназначен за защита на информацията за вашите карти от кражба с блокирующим материал и технология за екраниране на RFID,повечето кредитни карти, дебитни карти, лични карти се инсталират в един чип RFID, четец на RFID може лесно да се чете карти са в рамките на 10 фута(около 3 м), без да ги докосва. [Десет цвята за избор и реална стрелба]-Всички изображения, покривала за кожени портмонета Samsung Galaxy A12 са природа реална стрелба ,моля, бъдете сигурни, че информацията за покупка!. [ Избраната от изкуствена кожа ] Този портфейл калъфи за Samsung Galaxy A12 е изработен от избраната от изкуствена кожа за качество, ударопрочности,сила и издръжливост. [По-голям капацитет]-Практично и стилно.Джоб за банкноти и три слота за карти за съхранение на визитки, лични карти, някои бележки и т.н.

Основни характеристики

Може и да ви хареса