Tthxqing Помощ морска болест, за Облекчаване на повръщане, гадене, световъртеж В резултат на заболяване на автомобили, кораби за деца, възрастни Пътуване(A)
Новинка

Tthxqing Помощ морска болест, за Облекчаване на повръщане, гадене, световъртеж В резултат на заболяване на автомобили,

BGN 4.30

Налично

Малък и лек, може да се побере в джоб, чанта или куфар.Подходящ за хора с укачиванием по време на пътуване на дълги разстояния.Лесен за използване, безопасен и без странични ефекти. 1. Преди употреба почистете челото или уиски с чиста вода и след това подсушете вода чиста кърпа или хартиена кърпа. 2. Вземете го, нанесете на уиски и нежно масажирайте, докато напълно се абсорбира. 3. Използвайте го за 10 минути преди пътуване или когато се чувстват зле по време на пътуване.Забележка : Избягвайте използването на алергична и увредена кожа.Укачивание Етикети Анти-Укачивание Децата на Възрастни Пътуване, Морска болест Етикети Пътуване Airsick Stickers Specification : Предимства : чисти билкови екстракти, липсата на странични эффектовиѕеѕ : за лечение на морска болест и т.н. Характеристика : 1) е Малък и лек, може да се побере в джоб, чанта или куфар.2) Естествени растителни съставки.3) е Подходящ за хора с укачиванием по време на пътуване на дълги разстояния.4) Лесен за ползване, безопасен и без странични ефекти.5) Затир лек, за да прикачите и absorb Instruct : 1. Преди употреба почистете челото или уиски с чиста вода и след това подсушете вода чиста кърпа или хартиена кърпа.2. Вземете го, нанесете на уиски и нежно масажирайте, докато напълно се абсорбира.3. Използвайте го за 10 минути преди пътуване или когато се чувстват зле по време на пътуване.Забележка : Избягвайте използването на алергична и увредена кожа.Кръст Бод Пакет Съдържание : 1 х етикети морска болест (10 бр).

Основни характеристики

Advantages:
pure herbal extracts, no side effects
Uses:
to treat motion sickness etc.
Feature:
1) Small and light, can fit in a pocket, bag or suitcase. :
2) Natural herbal ingredients. :
3) Suitable for people with motion sickness during long-distance travel. :
4) Easy to use, safe and without side effects. :
5) The paste is easy to apply and absorb :
Instruct:
1. Wipe the forehead or temples with clean water before use, and then dry the water with a clean towel or paper towel. :
2. Take it and stick it on the temples and massage gently until it is completely absorbed. :
3. Use it 10 minutes before travel or when you feel unwell during the journey. :
Note:
Avoid using on allergic and broken skin.
Package Contents:
1 x Motion sickness stickers (10 pieces)

Може и да ви хареса