WSNYY 6 БР купищата Витрина За Обувки,Прозрачни купищата Штабелируемые,Органайзер За Съхранение на Обувки,Маратонки Кутии Прозрачни Пластмасови Штабелируемые,Нова ?
Новинка

WSNYY 6 БР купищата Витрина За Обувки,Прозрачни купищата Штабелируемые,Органайзер За Съхранение на Обувки,Маратонки Кутии

BGN 22.16

Налично

【МАТЕРИАЛИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ】Материал на корпуса shoebox-PP, предната врата и задната част на окачена панел направени от дебели премия за коремни мускули.Конструкция вентилирани панели и вратите кутия осигурява защита на обувките от прах, мръсотия и миризма. 【ПЪЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ на ПРОСТРАНСТВОТО】Ясна штабелируемая дизайн може пълноценно използване на пространството.Можете да ги съберете в една купчина, за обувки е внимателно организирано, и беше лесно да се намери. 【СТАБИЛЕН И УДОБЕН】Четири затягане над кутия за съхранение на обувки се използват за подреждане на продуктите, те са подредени един върху друг, много по-устойчиви и не е лесно падат. 【ПРОЗРАЧНОСТ И ЛЕКОТА на МОНТАЖ】Благодарение на напълно прозрачна врата можете лесно да намерите обувки, спестявайки време и усилия.Тези контейнери за съхранение на обувки изискват само лесен монтаж. 【Размер на СТОКАТА】Общото събрани размер : 13,1 х 9,4 х 6,1 инча/33,5 х 24 х 15.5 виж Преди мръсно пространство за съхранение на обувки тази штабелируемая пластмасова кутия за обувки може да бъде най-добрият избор. 6 БР купищата : Витрина за обувки, прозрачни купищата штабелируемые, органайзер за съхранение на обувки, кутии за обувки за бягане прозрачни пластмасови штабелируемые,нова странична врата удебелена гънка пластмасов калъф за обувки.Описание на продукта се Сблъскват с мръсно пространство за съхранение на обувки, пластмасова кутия за обувки с капак е гениален решение за съхранение.Штабелируемость : Тези купищата имат няколко горните и долните точки на връзката и ще можете да ги изхвърлят заедно с точките на свързване.Сгъване : Тези купищата направени от пластмасови листове, така че те са леки и лесно да се сгъва, така че можете да ги съхранявате в малко пространство, когато те не се използват.Прозрачна врата : Врата част от shoebox много прозрачна.Можете лесно да видите запазена обувки.Материал на рамката пластикодельный размер на 13,1 х 9,4 х 6,1 инча/33,5 х 24 х 15.5 виж Предпоставка включва 6 х пластмасова количка.

Основни характеристики

Може и да ви хареса