Татуировка Клип Кабел Силиконов Татуировка Клип Кабел Кабели Татуировка Машина захранващ Кабел за Свързване на Кука, Линия за Начинаещи и Татуировщиков да Използ?
Новинка

Татуировка Клип Кабел Силиконов Татуировка Клип Кабел Кабели Татуировка Машина захранващ Кабел за Свързване на Кука, Линия

BGN 8.63

Налично

【Високо КАЧЕСТВО】Този скоба за татуировки е изработен от мека и беспыльного силиконов материал, по-гъвкав, без прах, по-подходящ за татуировки.Тежкотоварни пружина стяга, по-здрава конструкция може да бъде здраво свързани, не е лесно за носене. 【АНГАЖИМЕНТИ ЧАСТИ за МАШИНИ за ТАТУИРОВКИ】Проводник на кабела захващане татуировки гума за patrs на машини за татуировки, и има по-добра електрическа проводимост, лесно се свързва с вашата машина за татуировки и захранването.Удобно и удобна,дължина на кабела захващане татуировка е около 71 инча, достатъчно дълго, за да работят. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Просто включете татуировочную колата и си мощност с помощта на кабел затягане на татуировки, включете ножную педала на татуировки и своята мощност татуировки и натиснете foot switch педал, а след това си татуировочный картечница ще работи.Татуировщику лесно да управлявате татуировочной на кола под всякакви ъгли. 【СТАБИЛНОСТ】Намаляване на загубата на напрежение и обладайте добра электропроводностью.Дългосрочно напрежение на тока дейности стабилизировано и не ще бъде гореща, едно от често използваното оборудване за татуировки.Здрава монтаж, висока чувствителност щепсела, висока степен на гъвкавост линия на куката.Може да се използва за свързване на вашата татуировочной машини. 【Професионален и практически】Този скоба за татуировки са подходящи за професионална употреба и за домашна употреба.Този битумен кабел е жизнено важен параметър и отличен инструмент за татуировки.Дълъг кабел се прави в движение лесно, приложими за всички татуировочным машини.Особености : може да се използва за свързване на вашата татуировочной машини и източник на храна.Тежкотоварни пружина стяга, по-здрав.Еднократна формовка, небьющаяся.Беспыльный кръг от мек силикон.1.8 м 71 инча (а) дълъг и гъвкав кабел за лесно използване.Спецификация : Тип елемент : Скоба за татуировки Cord Optional Цветове : червено, оранжево, лилаво, черно, Gray Cord Дължина : 1.8 м / 71 inches Package Тегло : прибл. 50g Package Списък : 1 х 1.8 м татуировки клип кабел.

Основни характеристики

Може и да ви хареса