CHENTAOYAN на Купето Фитинги 2 бр. Сплитер на Предната Броня за устни Средства за грижа за кожата Комплект Сплитери Дифузор Winglets BMW F30 F35 Седан с 4 Врати, M-Tech M Sport 2014-2019 (чере?
Новинка

CHENTAOYAN на Купето Фитинги 2 бр. Сплитер на Предната Броня за устни Средства за грижа за кожата Комплект Сплитери Дифузор

BGN 22.16

Налично

Аксесоари за броня на автомобила-това е един стандартен размер на продукта, моля, предоставете ни модел, година на производство и друга информация за превозното средство преди или след покупката. - [Функция] Сплитер на Предната броня на устните тялото си дизайн, за да се гарантира добри резултати.Той може да абсорбира ударите и предпазва от драскотини, ефективно защитава броня от малки повреди или драскотини при спиране или паркиране.Намалете шумове, увеличение на максималната скорост и привеждане на хладно шофиране. - [Неща] е Изработена от висококачествени материали от въглеродни влакна ABS с лъскава повърхност, това е супер силна еластичност, красиво и практично, атмосферостойкая и лесно.Изящна изработка, добра издръжливост, не е лесно да се е деформирал. - [Модерен дизайн] изящна изработка спойлер купето на автомобила, придава на автомобила агресивен и индивидуален вид, добавяйки този достъпен спойлер предна броня, помага за намаляване на съпротивлението на въздуха и силен натиск на купето на автомобила по време на шофиране, предпазва предната броня от scuffs и драскотини. -UV-защитно прозрачно покритие : устойчив на избледняване и порывам на вятъра.Никакви модификации или рязане не се изисква, твърдо UV защитено покритие.

Основни характеристики

Може и да ви хареса