Окачен Притежателя Оголовья за Момичета, Лък-Органайзер за Момичета, Панделки За Коса, Шнола За Коса За Момичета, Органайзер за коса с 10 Куки (сив)
Новинка

Окачен Притежателя Оголовья за Момичета, Лък-Органайзер за Момичета, Панделки За Коса, Шнола За Коса За Момичета, Органайзер

BGN 12.79

Налично

Чудесен е идеален начин за централизирано дисплей и обзавеждане бързо, за да видите и изберете аксесоари за коса за момиченца. 【Лесна инсталация】 : Мулти-отделение Baby girl аксесоари за коса организатор за съхранение на притежателя специален дизайн за малки момичета, момиче.Най-накрая, просто да поставите приложената кука в размер на отворите и стани куки, 8 куки държат детски бантовые превръзки, бебешки щипки за зърната се организира в ред. 【Многофункционална организация за съхранение на притежателя на оголовья бебе】 : Този притежателя на дисплея за съхранение на аксесоари за коса е голям отделение отгоре, пази децата на децата лък лък лента за глава, пластмасови обръчи за коса рипсено; и отделение е от ляво, където можете да поставите красиви клипове панделки за коса, пазете 2 детски слънчеви очила в дясно. 【Много подаръци за малки момичета】 : Нашият титуляр за съхранение на детски чалми-чудесен подарък за малките момичета и са подходящи за деца, приятели или семейство, на рождени дни, Коледа и други празници подаръци. 【Лесна инсталация】 : Мулти-отделение Baby girl аксесоари за коса организатор за съхранение на притежателя специален дизайн за малки момичета, момиче. 【Високо качество】 : PACMAXI hair accessories storage organizer holder е изработен от висококачествена филц, издръжлив и траен, е достатъчно за дълголетие. 【Високо качество】 : PACMAXI hair accessories storage organizer holder е изработен от висококачествена филц, издръжлив и траен, е достатъчно за дълголетие.【Подвесная превръзка на главата Органайзер за съхранение на аксесоари за малки момичета Размера на】 : 44x42 см / 17, 32x16, 53 инча.Пакета включва филцови въже, подходяща за закачане на стената, вратата, за да може ясно да видите това, което ви трябва, да подреден и чист, за спестяване на място.

Основни характеристики

Може и да ви хареса