Електрическо Средство за премахване на окосмяване по лицето Вытягивающее Повърхност на Устройство за отстраняване на Косата Физически Резьбонарезчик Средство з?
Новинка

Електрическо Средство за премахване на окосмяване по лицето Вытягивающее Повърхност на Устройство за отстраняване на Косата

BGN 16.47

Налично

Физическото отстраняване на косата : При физическо премахване на коса, ефект на обезкосмяване по-внимателен и не стимулира кожата.Възползвайте се от физически признаци на бързо pinwheels памучни нишки.Соотвествуйте премахване на косата среща, подходящ за страна, ръцете, краката и други части.Безопасен и бърз : епилация за лице, прави кожата по-гладка, сигурно и трайно.Безопасен и бърз начин за обезкосмяване.Эпилятор по лицето и тялото може да извади тънка коса по лицето, почистване на епидермиса на кожата и прави кожата мека и гладка.Дизайн на ключа на бутона : Дизайн превключвател бутон, се отнася до ключа и започва да тече, лесна и удобна работа.Подходящ е за лице, крака и ръце.Такава красива и мощна женска электробритву препоръчва на повечето жени.Лесна употреба : USB Интерфейс е лесен и удобен.Бързо манипулиране на нишки, можете да премахнете фините косми по лицето си.Премахване на косата, за да ги премахнете.По-ефективен и дълготраен, отколкото други методи на епилация.Приложение : Получите чувствителен haute безопасен и бърз начин за обезкосмяване.Подходящ за краката, ръцете и други части на тялото.Кожата се намазва по-чувствителна, лесно и ефективно премахване на малки окосмяване по тялото.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : адаптер надуване Материал : ABS Допълнително цвят : златист, розов Обхват : лице/ръце/крака и т.н., Време на зареждане : 8 часа Осъществяване списък : 1 х домакин 1 х ръководство 1 х USB кабел 1 х ролка памучен конец Забележка : 1. Това може да е малко болезнено, но това е в рамките на толерантност. 2. Памучен конец разгражда лесно по две причини : (1) Природни влакна памучни конци е сравнително кратко, а улавяне голяма, а косата лесно се отстраняват.При замяна на синтетична нишка дължина на влакната е, докато на повърхността е гладка, не може да се докосне докосване на косата за постигане на ефект на обезкосмяване. (2) Не опъвайте прекалено силно и дърворезба, тъй като тя е лесно да се счупят. 3. Отстраняване на космите с помощта на гребец на косата не води до големи пори.Премахване на космите от горната част на космения фоликул и не повреждайте на космения фоликул.

Основни характеристики

Може и да ви хареса