Mr. Доставки Тежкотоварни Пластмасов Бариерен Верижна макара, Сигурен оранжево, диаметър на ниво 2 инча, дължина 100 фута (51112)
Новинка

Mr. Доставки Тежкотоварни Пластмасов Бариерен Верижна макара, Сигурен оранжево, диаметър на ниво 2 инча, дължина 100 фута

BGN 92.62

Налично

Универсална пластмасова верига създава силна визуална бариера за защита на хора и имущество.Идеален за образуване на линии, по посока на тълпата и ограничаване на достъпа както на закрито, така и на открито.Включва 100 фута тежка рамка от верига с диаметър 2 инча с якост на опън 300 паунда.Изработен от леки, трайни и трайни полиетилен с висока плътност, който не ръждясва.Устойчив на uv радиация и е подходящ за рециклиране; Произведено в САЩ.Създайте свое индивидуално решение за справяне с тълпите с помощта на тежка рамка от пластмаса бариера на веригата Г-н.Доставки.Изработени от лек и издръжлив полиетилен с висока плътност с сверхпрочным границата на якост на опън 300 килограма, тази пластмаса верига е идеално за създаването на линии, дестинации тълпата или ограничения на достъпа за защита на хора и имущество.Неговите ярки цветове го прави идеален за изграждане на осведомеността за потенциалните опасности, обозначаване на безопасните пътеки, ограничения на достъпа и създаването на безопасни работни зони. Използвайте пластмасови барьерное кофа Mr. Chain с рафтове Mr. Chain, стълбове и конусными соединителями (всички продават се отделно) за създаването на силни визуални бариери в най-различни помещения. и екстериорни помещения, като производствени мощности, строителни проекти, складове, военни бази, училища, болници и др.Тази пластмаса веригата са устойчиви на uv радиация за продължителна употреба на открито и не ръждясва.Създаване на силен визуален бариера с помощта на пластмасова бариера на веригата Г-н. Доставки.Тази пластмасова писта е ефективно решение за сигурност за контрол на тълпата, образуването на опашки и ограничения достъп до имота. Изработена от полиетилен с висока плътност, тази дълъг живот, устойчив на uv веригата не избледнява, не ръждясва и не става чуплива.Лек пластмасов верига осигурява повишена здравина за много приложения, което го прави чудесна алтернатива на защитна лента.Mr.Доставки Пластмасов барьерная верига е произведен в САЩ и е на разположение в различни размери връзки, дължини и цветове.

Основни характеристики

Може и да ви хареса