Пластмасов чай Push за свързване на Устройства, Лесен и по 3 Начина на Свързване на тръби Push Fit Премия Материал е Гъвкав, Лесно се Инсталира за няколко тръби(PE8)
Новинка

Пластмасов чай Push за свързване на Устройства, Лесен и по 3 Начина на Свързване на тръби Push Fit Премия Материал е Гъвкав,

BGN 8.16

Налично

Полезно : Тристранен интерфейс може да управлява отсоединением или съединение на няколко тръби.Висока якост : Притискателния свързващ фитинг осигурява бърза и лесна инсталация, гъвкавост, икономия на пространство и висока якост за използване.Премиум Материал : Изработен е от пластмаса PBT, медно-никелированные висококачествени материали, с добро качество и дълъг живот.Въртящи : Дюза може да се върти на 360 градуса, той е гъвкаво и лесно, с него може бързо да се притеснявам и да се промени.Лесна инсталация : Двойни уплътнителни детайли за да се гарантира стягане и предотвратяване на изтичане на въздух, пластмасови фитинги за тръби.Функция : 1. Премиум Материал : Изработен е от пластмаса PBT, медно-никелированные висококачествени материали, с добро качество и дълъг живот.2. Лесен за инсталиране : Двойни част на запечатване, за да осигури закрепленность на въздуха и за предотвратяване на изтичане на въздух, пластмаса тръбни системи за газопровода.3. Въртящи : Дюзата, може да се върти на 360 градуса, гъвкаво и лесно, с него може бързо да се притеснявам и да се промени.4. Полезно : Тристранен интерфейс може да контролира разделянето или съединение на няколко тръби.5. Висока якост : Натиснете, за да се свържете монтаж бърза и лесна настройка, гъвкав, спестяване на пространство и висока якост за използване.Параметри : Тип на продукта : чай, за да се свържете ФитинговМатериал : PBT, настоящата никел мед Определяне : Т-образна пневматичен съединител маркуч Списък на пакетите : 20 x бърз конектор Забележка : температурен Диапазон на работа на продукта е 0-60℃.

Основни характеристики

Item Type:
Tee Push To Connect Fittings
Material:
Plastic PBT, Nickel Plated Copper
Purpose:
T-Type Pneumatic Air Pipe Hose Connector
Package List:
20 x Quick Connector :
The operating temperature range of the product is 0‑60℃ :

Може и да ви хареса