Alipher Есен Джудже Плюшено Есен Джудже Шведски Безлични Кукла Украшение Есен Tomte Ръчно изработени Шведски Джудже Подарък за Деня на Благодарността Тенис на Украшени?
Новинка

Alipher Есен Джудже Плюшено Есен Джудже Шведски Безлични Кукла Украшение Есен Tomte Ръчно изработени Шведски Джудже Подарък

BGN 8.79

Налично

✲Материал : Плюш Размер : 38*13 см, тегло : 333 г. ✲ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА нов дом : Шведски джудже-елф може да донесе късмет на семейството и се счита за късмет.Идеално за подарък на приятели в нов дом. ✲Приказно размери : Есента джудже изглежда много мило при средния размер.Идеално за това, за да ги сложите на много нива тава, рафт, перваза на прозореца, като на дисплея на Rae Dunn или дори да ги изпратите като подарък за рожден ден или празник. ✲РЪЧНА РАБОТА-Всяко джудже е резбован и пришита ръчно от вълна, филц с висока вълна.Брада, изработена от изкуствена кожа.Носа е изработен от дървени мъниста.Стабилна и лесна основа позволява да се използва на няколко места, като например маса, диван, шкафове, рафтове, мантел етажерки и плотове за бутилки.Отлично допълнение към вашия домашен декора на есенния сезон. ✲Перфектния подарък-очарователен джудже-чудесен подарък и декор за всеки случай , такъв като Хелоуин, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, сватба, рожден ден и т.н., Създаване на празнично настроение и донесете късмет.". "✲Материал : плюш размер : 38*13 см,тегло : 333 г. ✲ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК ЗА нов дом : Шведски джудже-елф може да донесе късмет на семейството и се счита за късмет.Идеално за подарък на приятели в нов дом. ✲Приказно размери : Есента джудже изглежда много мило при средния размер.Идеално за това, за да ги сложите на много нива тава, рафт, перваза на прозореца, като на дисплея на Rae Dunn или дори да ги изпратите като подарък за рожден ден или празник. ✲РЪЧНА РАБОТА-Всяко джудже е резбован и пришита ръчно от вълна, филц с висока вълна.Брада, изработена от изкуствена кожа.Носа е изработен от дървени мъниста.Стабилна и лесна основа позволява да се използва на няколко места, като например маса, диван, шкафове, рафтове, мантел етажерки и плотове за бутилки.Отлично допълнение към вашия домашен декора на есенния сезон. ✲Перфектния подарък-Очарователен джудже-чудесен подарък и декор за всеки случай , такъв като Хелоуин, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, сватба, рожден ден и т.н., Създаващ празнично настроение и носи късмет".

Основни характеристики

Може и да ви хареса