BALEINE 6-Pack 105L Moving Всички с повишен дръжки, Сверхпрочная чанта за съхранение под леглото, за да се движат кутии, дрехи, пътувания, тавани (105L, 6-Pack Grey)
Новинка

BALEINE 6-Pack 105L Moving Всички с повишен дръжки, Сверхпрочная чанта за съхранение под леглото, за да се движат кутии,

BGN 31.16

Налично

[ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР] Голяма пазарска чанта за съхранение е 27" x 11,5 x 19", което осигурява капацитет от 25 литра.Дръжка за носене заобикалят цялата пластмасова чанта изцяло, за да се задържат по-тежък товар, отколкото други химикали, които сшили само кратка част от чанти. [ШИРОКОТО ИЗПОЛЗВАНЕ на] Голяма чанта за съхранение под леглото е алтернатива, за да се движат доставка и преместване на кутията.Материалът е водоустойчив, и цялата чанта е водоустойчив.Подвижна чанта отличен за пътуване, съхраняване, спестяване на пространство, опаковане и така нататък. [ДИЗАЙН С ОТВОРЕН ПОКРИВ] Горната страна на чанти за съхранение на дрехи може да бъде напълно отворена, за да се улесни организацията, сваляне и вземане на дрехи, книги, обувки и всичко, което искате да преместите или ще се съхранява. [ДЖОБ ЗА ЕТИКЕТИ] : В горния десен ъгъл се намира джоб за етикети, с помощта на който можете да маркирате багажа за по-лесно разпознаване.Сгънете и подредете движещи се кутии с дръжки на рафтове или някъде другаде, когато те не се използват. [АНГАЖИМЕНТ ПО отношение на КАЧЕСТВОТО BALEINE] : BALEINE стои зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите. 100% Удовлетворение от безрискови пазаруване!.Предлага повече цветове и размери!.

Основни характеристики

Може и да ви хареса