Вана за краката Barrel Foot Spa and Massager,Keep Warm Bubbles, Soothing Soak Massage Nodes, Педикюр Пемза,Масаж за Уморени Крака Стрес Вана за краката Barrel (Цвят : A)
Новинка

Вана за краката Barrel Foot Spa and Massager,Keep Warm Bubbles, Soothing Soak Massage Nodes, Педикюр Пемза,Масаж за Уморени

BGN 81.68

Налично

♥ Дизайн с голям капацитет достатъчно, за да се накисва, и малка тенджера с гореща вода наситен с до телетата, да се за облекчаване на умора~. ♥ Вие можете лесно да носите със себе си, и момичетата могат по-лесно да го вземе и да се прибера вкъщи от работа-вземете-кликнете, за да сменя саксия, накиснете краката комфортно~. ♥ Разработен за переутомленных краката, този спа-център за крака се предлага с бодрящими пузырьковыми масажни ивици за подобряване на кръвообращението и е насочена към облекчаване на често срещаните заболявания на краката. ♥ Снабден с функции, включително пузырьковые турбо-ленти, масажни помещения, лек улей за изливане на водата и ред за попълване.Дръжте краката си гладки и смягчайте закалени кожата с помощта на подвижни пемза за беля. ♥ Подходящи за цялото семейство : нашият луксозен спа център за краката е подходящ за краката, както на големи, така и малки, идеален за почивка с приятели и семейството си.

Основни характеристики

Може и да ви хареса