2 - цолови щифтове за озеленяване (350 щифтове) - Цвете пина папрат за сламени венци, празнични песни, занаяти. Продажбите на едро са Достъпни по цени на едро.
Новинка

2 - цолови щифтове за озеленяване (350 щифтове) - Цвете пина папрат за сламени венци, празнични песни, занаяти. Продажбите

BGN 9.59

Налично

Озеленительные игли от Floral на Веригата Онлайн.Надеждна марка, с гордост, собственост на американската компания и са защитени от американските търговска марка Serial #87585620. Потърсете уникално лого "Floral Supply Online", за да се гарантира автентичността и качеството.S-образна корона и е много трудно.Също така е известен като U-образни игли, цветни карфици и цветни карфици.Използвайте за поставяне на цветя, мъх или друга капака на листа в венках.Чудесно за съхранение на само венках, поделках и композиции на място.По-1/2 килограм възглавница на полето. (Около 350 възглавница).Игли папрат много полезни при сгъване на листа или прикреплении клонки и мъх към основата при създаването на сложни цветни композиции.За използване с изкуствени композиции, както и с живи цветя или растения.Също така е известен като "Папоротниковые игли" и може да се използва за определяне на зеленина, зеленина, листа, мъх и други материали в композиции и декоративни венках.Създавайте красиви цветя и венци, за да украсят своя дом, а също така е отличен за производство на живи венци.Floral Supply Online е регистрирана марка и се потвърждава от нашата изключителна гаранция за изпълнение на изискванията.Floral Supply Online е насочена към предоставяне на по-качествени цветя на продукти и продукти на строги мерки за контрол на автентичността, като само на един дистрибутор - Floral Supply.

Основни характеристики

Може и да ви хареса